Dracula 2000

Eski bir film olsa da Gerard Butler dan dolayı "Dracula 2000" filminin dvd'sini aldım. Film sanırım Gerard Butler'ın en yakışıklı olduğu dönemlerinde çekilmiş. Vampir filmlerini sevenler ve Gerard Butler hayranları bence bu filmi kesinlikle izlesinler. 




Süre olarak kısa bir film olsa da insanı sıkmadan tadında bırakıyor...21. yy'ın ilk vampir filmi uyarlaması olan "Dracula 2000" 2000 yılında çekilmiş bir vampir filmi olarak oldukça başarılı...

Tekrar tekrar söylüyorum :) Böyle vampire can kurban dedirten yakışıklılığı ve ihtişamıyla bayanların ağzını açık bırakan Gerard Butler bu filmde kesinlikle izlenmeli :)


Dracula 2000 - Gerard Butler
Kaynak: Fanpop

Yönetmen : Patrick Lussier
Yapım Yılı : 2000 ~ ABD
Senaryo : Joel Soisson, Patrick Lussier
Görüntü Yönetmeni : Peter Pau
Yapımcı : Joel Soisson, W.K. Border
Müzik : Linkin Park, Marco Beltrami
Süre : 1 saat 39 dk
IMDB Puanı : 4.8 / 10
Çıkış Tarihi : 16 Şubat 2001 (Türkiye)


Film'in Konusu: Antikacı Abraham Van Helsing'in kimsenin bilmediği, koruma altına aldığı bir hazinesi vardır. 6 kişilik hırsız çetesi bu hazineyi çalar. Aslında çaldıkları bir hazine değil tabuttur. Yüzyıllardır tabutta kapalı kalan ve hiçbir şekilde ölmesi mümkün olmayan Dracula'nın serbest kalmasına sebep olurlar. Dracula'nın amacı kendi kanından olan Abraham Van Helsing'ın kızı Mary'i ele geçirmektir.

Fragman

http://www.5format.com

Yorumlar

  1. vallahi bu yaziyi ben yazmisim gibi.. bunu izledigimde, herkese film hakkinda yapdigim yorumda ilk cümle söye olmustu
    "ilk defa draculanin bir filmde yenildigine bu kadar üzüldüm"...

    Film bence cok güzel, ve onu ilk tanidigim film :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler.. her kelime altın değerindedir..
sizde hayata dair yorumunuzu bizimle paylaşın..