MICHELIN YILDIZLI ŞEFLER İLE FORM TUTUN; CHENOT D-LIFE BAG DÜŞÜK KALORİLİ MENÜ...



Espace Privé Chenot D-Life tarafından sunulan, ev ve iş yerlerine servis edilen Chenot D-Life Bag’in düşük kalorili menüleri ile lezzetli yemekler eşliğinde form tutmak elinizde.

Dünya standartlarında bir sağlıklı yaşam merkezi olan Espace Privé Chenot D-Life İstanbul, sağlıklı beslenme konusunda da hizmet veriyor. Merkezde, diyetisyen konsültasyonu ve Michelin yıldızlı şefler tarafından içeriği hazırlanan Chenot D-Life Bag hizmeti sunuluyor.

Chenot D-Life Bag’de yer alan Düşük Kalorili menüler sabah, öğlen, akşam ve zengin ara öğün çeşitleri ile sağlıklı ve dengeli beslenerek formda kalmaya yardımcı oluyor. Tüm besin gruplarını dengeli şekilde içeren menüler kişiye özel olarak D-Life mutfağında Michelin yıldızlı şefler tarafından hazırlanıyor.


Buharda pişirilmiş sebzeli somon fileto, körili bezelye çorbası, sebze cipsleri gibi hafif seçeneklerin sunulduğu Düşük Kalorili menüde tatlı sevenler de unutulmuyor; fırında braise edilmiş armut tatlısı, pancake ve tarçınlı elma salatası ile lezzetten ödün vermeden form tutmanın keyfini çıkaracaksınız.

SPONSORLAR




Ahmet Adnan Saygun Caddesi, THY Sitesi Yolu, No:3, Ulus/İstanbul
www.chenotdlife.com
Instagram: @chenotdlife
Facebook: Espace Privé Chenot D-Life
Detaylı bilgi için: 0212 381 30 00
Bilgi İçin:
Privee PR: 0 212 249 05 22 – 249 05 27
Aybike Üregil Kesen

Yorumlar