Çay antioksidanlar açısından zengindir, kalp krizi riskini azaltır


TARÇINLI ÇAY İLE
Çay antioksidanlar açısından zengindir, kalp krizi riskini azaltır. Kemikleri ve bağışıklık sistemini güçlendirir, kanserle savaşmaya yardımcı olur. Tarçın antioksidandır, anti-pıhtılaşma ve anti-mikrobik özelliklere sahiptir. Aynı zamanda kan şekeri düzeyini kontrol eder, beyin işlevini geliştirir, kalp hastalığına karşı korur ve vücut ısısını artırarak metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Portakal kabuğu akciğer veya solunum bozukluklarını engeller, daha iyi BİR uyku verir, stres atar ve bakteriyel enfeksiyonu önler.


Malzemeler
  • 1/2 salatalık
  • 1 yeşil / siyah çay
  • Portakal kabuğu rendesi
  • 1 adet çubuk tarçın
Hazırlanışı
  • İnce salatalık dilimini kavanoza koyun.
  • Rendelenmiş portakal kabuğu ile çubuk tarçını ekleyin.
  • Bir bardak su kaynatın ve bir bardak normal su ile karıştırın.
  • Bu suya yeşil ya da siyah çay paketini batırıp 3 dakika bekletin.
  • Çayı diğer karışımın bulunduğu kavanoza ekleyin ve kavanozu boynuna kadar suyla doldurun.
  • Bir gece beklettikten sonra içebilirsiniz.
  • Dilerseniz boğaz ağrıları için zencefilli şekerle tariflerime bir göz gezdirin tarif için tıklayın
  • Özellikle Romatoit artrit ve kemik iliğini güçlendirecek bir çorba terbiyeli kuzu paça çorbası Tıklayın
  • Çok Şifalı lezzet Şevket-i Bostan Tarifi İçin Tıklayın
  • Mayalı Poğaça Tarifine BURADAN ulaşabilirsiniz
  • Hazır Yufkadan Börek Tariflerine BURADAN ulaşabilirsiniz

Yorumlar