Renkli Çocuk Odaları

Çocuklar için düşünülen tasarımlar her zaman ilgimi çekmiştir. Yaptığım tasarımlarda bile hep onlara yönelik çizimler yaparım. 

Bu makalemde beğendiğim çocuk odalarını paylaşacağım.

İnternet'te arama yaparak çeşitli çocuk odası tasarımları bulmak mümkün ama aradığınızı bulmak çok zordur... Örneğin sizinle paylaşacağım çocuk odalarını bulmam saatlerimi aldı. 

Bir çocuk odasında aranan kriterler nedir?

Bence önce modern olmalı, kullanışlı ama çok renkli, karmaşık olmamalı, sade ama şık olmalı, duvar kağıdı, mobilyalarıyla kaliteli olmalı. 

Bu kriterlere uyan ya da uymaya yakın olan beğendiğim  "Renkli Çocuk Odaları"


Pembe tonlarda yatak,  pembe tül,  turkuaz renginde koltuk ile uyumlu yeşil ve turkuaz rengi duvar kağıdı,  süslü yastıklar kullanılmıştır…

***


Renkli harfli yastıklar, floral desenli koltuk kılıfı, renkli kilim, eskitilmiş dolap ve pencere önünde çekmeceli bir keyif köşesi... Turkuaz rengi olduğu için bu odayı hem kızınız, hem de oğlunuz için düşünebilirsiniz…

***



Beyaz yatak, beyaz üzeri çiçekli yorgan ve yastık, beyaz üzeri pembe çiçekli cibinlik, yerde pembe tonlarda küçük halı, beyaz perde, pembe tüylü lamba, ahşap masa sandalye, duvarlarda üst kısımda beyaz, alt kısımda turuncu-kırmızı karışımı duvar boyası kullanılmıştır.

Kaynak; dhtasarim

Yorumlar