Zomato, Plajlarda Astronomik Hesaplar Odemeye Son Veriyor



Zomato, Plajlarda Astronomik Hesaplar Ödemeye Son Veriyor
Çeşme, Bodrum, Alaçatı ve Bozcaada’nın en leziz durakları Zomato’da
22 ülkede, 1 milyondan fazla restoranın gerçek menü bilgilerine sahip olan Zomato bayram tatili için Çeşme, Bodrum, Alaçatı, Bozcaada gibi gözde tatil beldelerini tercih edeceklere en keyifli restoran, kafe ve barları listeledi.Kişilere belirledikleri harita üzerinde ve seçtikleri bütçe aralığında yeme-içme mekanlarını listeleyen Zomato, İstanbul’un yanı sıra 13 şehirde de lezzet duraklarının tüm bilgilerini kullanıcılara sunuyor. Özellikle bayram tatilinde yerli/yabancı turistlere ev sahipliği yapacak olan Çeşme, Bodrum, Alaçatı, Bozcaada gibi gözde tatil beldelerindeki restoranların güncel menüleri, iki kişilik fiyat ortalamaları ve adreslerine ait bilgileri en güvenilir şekilde kullanıcılarına sunan Zomato, tatilde de yol gösterici oluyor. Zomato’nun menü bilgileri sayesinde plajlarda sipariş vermeden önce fiyatları görebilir, hesap geldiğinde sürprizlerle karşılamazsınız!



En iyi mekanlar, kullanıcı puanlarıyla hazırlanan derlemelerde!
Zomato’nun Çeşme, Bodrum, Alaçatı ve Bozcaada derlemelerindeki mekanlar, kullanıcı puanları ve yorumlarla tatilcilerin lezzet rehberi olmaya aday. Özellikle Çeşme’deki plajların yer aldığı derleme, şimdiden kullanıcıların gözdesi haline geldi.
Zomato’nun tatil beldesi derlemesi şöyle
Bozcaada’nın lezzet kokan plajları... https://www.zomato.com/tr/bozcaada/collections

Bodrum’un taptaze mekanları... https://www.zomato.com/tr/bodrum/collections

Çeşme’nin en keyifli adresleri... https://www.zomato.com/tr/%C3%A7e%C5%9Fme/beach-bars

Alaçatı’nın tarihi dokusunu yansıtan mekanları... https://www.zomato.com/tr/%C3%A7e%C5%9Fme/ala%C3%A7at%C4%B1-restoranlar
Zomato Hakkında:
2015 yılı, ocak ayında mekan keşif ve yorum servisi Mekanist.net‘i satın alan Hindistan, Yeni Delhi merkezli restoran arama ve keşif platformu Zomato, 22 ülkede hizmet veriyor. Çevrenizde yemek yiyebileceğiniz harika yerler bulmanıza yardımcı olan Zomato, Türkiye’de 13 şehirde 40 binin üzerinde restoran hakkında detaylı bilgi sunuyor. Zomato, iki yıl içinde Türkiye’deki ekip ve iş hacmi büyümesi için 15 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.



Yorumlar